Požehnání
Anotace: Pro toho jediného, který si vybral jinou jedinou.
Duší mou
Bývám tmou
Prokletou
Pouze tou
hloupou
Dorotou
Nevím
A věřím
Po nocích sním
se srdcem tvým
v plyšákovi
ukrytým
Mávám ti a mávám
Vše, co můžu, ti dávám
Poddávám
se lávám
Vysušeným
travám
Kam na ni sahám?
Přeji vám štěstí
beze strastí
Karty mastí
andělé vlasti
Mé malé vlasti
schované za zdi
Strunky tónky
violonky
Mstivé vlnky
Amazonky
Zvoní zvonky
na bosorky
Tak jí otevři
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Tygropes, Caracol, Vlk v rouše, Vacluvka, Simísek, WAYWARD, bokken
Komentáře (5)
Komentujících (5)