Sbohem
Anotace: Dlouho mi trvalo než jsem tohle napsala...Tohle je poslední sbohem !!!
Sbohem
Měla jsem velkou lásku,
vše bych pro ni dala v sázku.
Ale všechno hezké jednou končí,
tak se touhle básní loučím.
Srdce, cos zlomil se s Tebou loučí,
a já doufám, že pro příště se poučí.
Své myšlenky na Tebe moje hlava vypouští,
To, ale neznamená, že vše Ti odpouští !
Mé srdce krvácelo … pomalu ustává,
však vzpomínka ve mně navždy zůstává.
Mé myšlenky už nepatří jen tobě,
chci najít opět samu v sobě.
Sbohem Ti dávám se slzou v oku,
už nikdo mě neuvidí po Tvém boku.
Doufám, že vše špatné přešlo,
sbohem … mé slunce zase vyšlo !
Sbohem Davide
Komentáře (1)
Komentujících (1)