Anotace: ...
stvůry pekelných srdcí
mají ty nejsladší hlásky
ruce a prsty podobny sametových klecí
...nejvíce v nás vzbouzí sny lásky
bývají nejkrásnější
odnáší nás do nebe
ti, jež svá samolibost těší
umí žít jen pro sebe
17.08.2008 11:54:00 | blue
Laurokošinová, poplačte si a vykašlete se na něj, blba. Nezaslouží si vás, víte to?
16.08.2008 08:17:00 | Jsemtu1