Anotace: znáte to, někdy se vám chce brečet, ale víte, že teď to právě nejde; nechcete ty slzy ukázat jednomu určitému člověku, kvůli kterému vám z očí stékají
Souhlasím, lidé by neměli zapomínat, i když se to ve mně pere s dalším: lidé by měli odpouštět.Mám pocit, že dnes lidé odpouští a zapomínají na škaredé věci jen proto, aby nztratili lidi kolem sebe, protože se bojí zůstat sami a nedokážou si připustit, že někde může být i někdo lepší, kdo nebude ubližovat.
18.05.2010 20:19:00 | blacksnow
Já se omlouvám, na formu moc nehledím, prahnu spíše po obsahu. A ten jako takový musím zhodnotit kladně, přesto že je negativní. Paradoxy v praxi. Mě to prostě předalo určitý pocit, který znám, ale nerada na něj vzpomínám. Lidé by neměli tolik zapomínat, aby si mohli něčeho vážit. Děkuju. :)
28.03.2009 19:55:00 | Ještě dítě