Minuty
Minuty obarvím v obrazné příběhy.
Že prý je život veršován bez něhy
a báseň podivná nezbytnost lidí?
Minuty v krajkoví šidí?...Ne!...šidí
Jako mé verše napsané do větru,
zbarvené „úžasem“ chronometru.
Přečteno 558x
Tipy 8
Poslední tipující: Marfuša, enigman, okapovaroura, Dota Slunská
Komentáře (2)
Komentujících (1)