Narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám,
přemýšlím o tom, co ti dám.
Bonboniéra osladí ti život,
chvilku bude hej, ale potom ticho.
Růže přinese ti potěšení,
ale jenom na okamžik, víc v ní věru není.
Nejlepší dárek prý ukrývá se tam,
co člověk z lásky a rád udělá sám.
Udělám pro tebe všechno, přece,
víš, že jsme oba v téže řece.
Ale co jen dát ti mám,
to je pro mě hlavolam.
Že na nic přijít nemůžu, toho lituju,
ale věř mi to, že tě miluju.
Přečteno 494x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, el viento, d.i.z.z.y, malá a šikovná, okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)