Zimní spánek
Anotace: ... v chaloupce na stráni
Brouček a beruška
v chaloupce na stráni
tiše se oddali
sladkému dřímání
Krovky své složili do peřin
a lucernička pohasíná
beruška k broučkovi ruce vzpíná
když touhou volá její klín
Ač vládu teď převzala paní Zima
láska v té chaloupce neusíná
na lůžku z plátků kopretin ...
Přečteno 508x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., el viento, carodejka, Štěpina G, vodnař, okapovaroura, jesterka, labuť, Churry, Myrja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)