tohle uz je lepsi, porad se uchylujes k okoukanym rymum,ale ason ti sebe, krom te vlozky s tou nenavisti, jeste vylepsi rytmus a bude to parada :)
16.08.2008 11:20:00 | saddova
Víš, jsou takové situace....požár se zastavuje podpálením ohně v proti směru. Kdo ví láska, velká láska je jako požár, co když ...
16.08.2008 11:11:00 | SZN