Chtěla bych se utopit v očích jediného muže
vplynout do jeho slzí
a jimi se rozlít do žil
A pumpa jeho, jež zove se Srdce
mu na věky musí popophánět
mozkem do každičké myšlenky
jméno mé úplně nahé jako já byla
když poprvé jsem se mu do očí ponořila...
moc hezká, stejně jako ty další od tebe, co jsem četla:) vždycky obdivuju ty, co umí psát o lásce jinak, než smutně, tak jak píšu já.. díky moc za návštěvu u mně!