Pojď si hrát
(Po)city?
Je jich moc
A jako malé děti
mají rády hry
No tak lásko
Pojď si semnou hrát
Jenom jednou
A tak jen:
...škatulata, škatulata hejbejte se
své poslední (po)city jste vsadily
...a ty jen doufáš....
že jednou prohraješ...
Vítězem?
Dnes?
prosím ne
„Neštěstí ve hře, štěstí v lásce.“
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, Oťas, Grungerr, fuu, LauraKošinová
Komentáře (1)
Komentujících (1)