Kopretiny bílý
V kopretině bílý
zaklínám
tisíc krásných chvílí,
to že rád Tě mám,
kopretiny bílý a Tvůj něžný smích
a mé dlaně touží, touží po těch Tvých.
Kopretiny bílý
až Ti do vlasů dám,
za každičkou chvíli
rety Tvé zulíbám,
rozplynou se mráčky z času odloučení
a po dlouhé noci přijde rozednění...
Přečteno 381x
Tipy 10
Poslední tipující: anaH, sýc, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, poustevník Jirka, Ariella13, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)