Do očí ponořená
Anotace: …Hlubino do očí ponořená....
…Hlubino do očí ponořená,
Jsi jako žena beze jména,
Kolik skrýváš tajemství,
To snad jen básník ví,
Ten básník bláznivý,
Samotou opilý…
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (0)