..tak..a mám tě...
tady přesně vidíš..jak se cítívám..a že to mám na rozdíl od tebe na týdenním pořádku (když se zadaří)
16.09.2005 14:05:00 | šuměnka
Tak se zdá, že tady víc hříchů mám,
poklonu za básenku a body posílám!!
Že bych hřešila dovolenkováním,
či lajdáckým opomínáním?
Ale tahle je vážně náramná!!!
07.09.2005 15:49:00 | Cecilka