Jednou.
Anotace: ... (Miserere)
Sbírka:
Miserere
jedno
zatrachtilé zachvění
země
propadla se do stínu
dals mi strach
jednu hodinu.
dals mi touhu
vzala jsem ti chvění
dals mi úzkost
- vzala jsem si sen -
vzal jsi mi sílu
- já vrátila ti chtění -
(byls prý jen zmaten, omámen...)
jedno
zatrachtilé zachvění
země
utonula ve stínu
dals mi sebe.
jednu hodinu.
Přečteno 422x
Tipy 15
Poslední tipující: fialová, adida, maliska, Smike, Vlk v rouše, Churry, LauraKošinová, okapovaroura, Štěpina G
Komentáře (1)
Komentujících (1)