Sladce sni
Anotace: jen taková na dobrou noc
Vzhlédni k obloze,
hvězdičkové nebe,
přej si, co chceš,
já jedině tebe.
Nastraž ouška,
ticho jak v pohádce,
cestu Ti ukážu,
až ke krásné polárce.
Zavři očka,
poddej se snění,
přitul se ke mně,
nic krásnějšího není.
Přečteno 805x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jajja, loverose91
Komentáře (3)
Komentujících (3)