Rosa na tvých rtech
Anotace: mé lásce............
Představuji si,
sedíme v jabloňovém sadu,
ráno je studené a ty jsi v mé náruči
a na rtech tvých skví se dvě kapky rosy...
Probouzíš se, lásko,
a já se nejdřív podívám na tvá ústa,
tak ledová se mi zdají,
já jim hned pomohu, k čemu?
no přece k životu,
políbím tě a rosa na tvých rtech
stane se i mou
a splyneme s přírodou,
splyneme s Bohem.
Lásko,
rosa na tvých rtech je minulostí,
teď vstaň, slyším příjíždět vlak.
Přečteno 713x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, drahý, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)