Něžné vzpomínání, 17.8.2008
Dětství je v nás ... jak ve stromech letokruhy,
Ty mne chápeš snad čteš ve mně jako nikdo druhý!!!
Protože: Tvoje oči v mé se vtáhnou, USMÍVAJÍ,
JISKŘÍ, ZRCADLÍ A ZRAČÍ
pomáhají k pochopení(a obojí)jsou dračí..:)..............
Tvoje oči vlejí do mých
- barvu jas a pochopení...
jenom lehké zelenkavé Tvojí něhy dobarvení...
Už zase mysl moje - ve Tvé prolíná se...
nezávisle na zásluhách JEN NA NITRA KRÁSE
Tvého chtění, mého zrání a do hloubi nazírání....................zbývá něžné vzpomínání...............
Vlévá se tam zelenkavá -
jiskra nekonečné duše bystré tvojí...
co tam někde v nitru sebe touží po pokoji...
Šetři sebe, svoje tělo - celkově své zdraví - všechno láska něžná kráska mávne proutkem SPRAVÍ.......
ZÁZRAČNÉ JE UZDRAVENÍ - Z NITRA TĚLA SIL
URČITĚ JSI CO JSEM ŘEKLA- ZČISTA JASNA POCHOPIL...
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, maranika, Helena Buchtová, Anita Buchtová
Komentáře (2)
Komentujících (2)