Navždy v srdci mém

Navždy v srdci mém

Anotace: ...

Lásku Tvou navždy v srdci mám,
už z ničeho nemám strach,
jsi paprsek,jenž polibek vtiskl tmám,
všecky Tvé starosti chci proměnit v prach.

Já nevím jak to říct,
co všecko v srdci ukrývám,
mě nenapadá víc,
než pošeptat Ti rád Tě mám...

Těžko lze dokázat lásku slovy,
je pro činy zrozená,
až budeme spolu, Tvé srdce se dozví
jak moc pro mě znamená...

Až sevřu Tvé dlaně něžně v mých,
chci každou Tvou vrásku
proměnit v smích
a dát Ti svou lásku.

Jsi první a poslední má láska,
vždycky Ti budu naslouchat,
oheň v mém srdci - hoří a praská,
vždy budu Tě chránit a milovat.
Autor Akrij8, 17.08.2008
Přečteno 656x
Tipy 18
Poslední tipující: spare, anaH, 0-0, sýc, Bíša, Květka Š., Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chvilkama tam máš trošku rozhozený rytmus, ale vyznání, jako takové, je moc milé :)

21.08.2008 15:34:00 | 0-0

Pěkné, přidávám si Tě do oblíbených :-)

17.08.2008 22:25:00 | poustevník Jirka

krásné, něžné

17.08.2008 22:20:00 | Myrja

Překrásné vyznání...

17.08.2008 22:16:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí