Jednou to (snad) pomine
Jsou chvíle, kdy se mi tají dech,
nepřemýšlím, chtěla bych abys byl zpět...
Zapomínám na odmítnutí, na slzy
i na tvou novou hvězdu.
Občas doufám, když tě vidím blednu!
Přistihnuta sama sebou...ztrácím se...
když mě nikdo nevidí trápím se...
Jak jen bych tě teď potřebovala,
ale ty už dávno s jinou spíš...
Komentáře (0)