Když mi někdo často opakuje, že je v pohodě, koukám mu do očí...a pokud v nich nejsou jiskřičky štěstí, tak má ta pohoda druhý název...šrot. Tvá básnička němě křičí...
Je napsaná moc hezky :)
16.09.2008 21:33:00 | Lorraine
Dík za názor. Já to samozřejmě vím, že mí nejbližší mě mají prokouknutého a docela do mě vidí. :-) Ale jsou věci, které vidět nemohou...
18.08.2008 13:11:00 | Smike