A život jde dál...
Anotace: Zas jeden konec...
Tak vracím se sem zpátky
abych oznámil své trápení
v mém životě jen zmatky
a tak stále hledám souznění.
Už věřil jsem že mám tu svou
a přec je všechno jiné
a dny zas bez užitku jdou
vše šedivé a stinné.
Kde je ta chyba to znal bych rád
ta jenž zřejmně dělám
a tak do smutku jsem opět pad
dny podobny jsou celám.
Snad bych i kamaráda pochopil
že nechtěl bez ní být
než by v samotě se utopil
tak raději nechtěl žít.
I když málo vůle k životu
přec chci tu býti s Vámi
a naslouchám duše šepotu
a slovům jenž říkají mi známí.
Přečteno 426x
Tipy 18
Poslední tipující: Mbonita, takova, Caracol, carodejka, jedam, Iva Borecká, MalaIzis, maliska, Psavec, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)