Srdce umírá
Koukám na oblohu plnou hvězdiček,
doprovází je měsíček,
a já mám pár tajných přání,
i když se nesplní.
Jedno mou duši nenechá spát,
život ochotná jsem za něj dát,
srdce mé umírá při pomyšlení,
co je to za přání.
Chce naposledy vyslovit slova kouzelná,
ta s láskou spojená,
co zahřejí a pohladí,
stáří i mládí.
Jenže nemá povolení,
druhá šance v lásce není,
bohůžel poznalo smrt zakeřnou,
smrdka vzala mu lásku jedinou.
Dnes vzpomínky a přání zůstaly,
ani slzy nezbyly.
Jen obrovzká touha,
tím i bolest pouhá,
však srdce bušit přestane,
a smutek zažene!
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol, Mary-Lin, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)