...nuže..už víme "jak to začíná".. ještě se dozvědět, jak to končí :)
nádherná básen... kterou cítím :)
22.08.2008 10:30:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Obyčejné věci s čokoládovou polevou přestávají být obyčejné - magická chvíle nespěchání... "o)
18.08.2008 18:11:00 | Churry
tak krásně obyčejné věci... stávají se s těmi správnými lidmi... těmi nejvýjimečnějšími :)
18.08.2008 17:42:00 | prostějanek
tip za oriskovou cokoládu....
ne , kecám, vic se mi libi zaver basne, je to takove obycejne,ale v jednoduchosti skvi krasa...
18.08.2008 15:12:00 | saddova