Když..
Anotace: Všem posílám lásku a světlo :-)
Když vstanou andělé mlčky,
paprsky slunce protnou obláčky.
Když krása andělské lásky povstane,
štěstí lidského života radostně vzplane..
Když k růži nadšeně přičichnu,
s harmonií v srdci procitnu.
Když křídla míru moji duši obklopí,
dobro v boji opět vítězí.
Když šepotu andělů porozumím,
Dotek lásky pocítím.
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: NiQuS, Gaia, Kačka Ranglová, Adrianga, Liquid vamp
Komentáře (3)
Komentujících (3)