Vzpomínky
Hvězdy zmotaly mi hlavu,
úsměv zmizel kdesi v davu.
V srdci zbyla ostrá rýha,
však naděje neumírá,
plamen v očích neskomírá,
nevezme čas,kde zbývá víra.
Ze stínu jsi vystoupila,
víno pravdy se mnou pila,
pravda srdce nepopřela,
horká láva ve mě vřela.
V duši mé teď vězí střela,
zbyla sklenka opuštěná.
Komentáře (0)