Je to nežňonký. Ono se vlastně nic nestalo, ale přitom se stalo strašně moc... První zranění, než se mladá křehká dušička zocelí nejvíc bolí...
19.08.2008 14:32:00 | LauraKošinová
Proč vlečku vláčí davem
snad aby spadla na zem
a já pochvalou neminu
tu tvoji vlečku z leknínů
19.08.2008 11:38:00 | MalaIzis
tak tohle se mi od tebe velmi libi, jak slova vyuzita v basni, tak celkove forma. krom obrazu basne, ten je celkem smutny, opravdu vyvedene dilo...
19.08.2008 10:52:00 | saddova