plať, než se stratí,neboť nevrátí už jinak tento okamžik
zbylo než slova:dík:jiřička
20.08.2008 22:41:00 | jiřička
hm, nevím,
nějak mám pořád z toho divný pocit
divný pocit kolem žaludku ..
ale ještě pořád se může "hraní se na"
změnit na ozajstnou lásku
a vlastně kolik lidí se vdává a žení,
a myslí si, že z lásky ...
hm .. dnes jsem nějaká chmurná
19.08.2008 18:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba