Letní múza
Anotace: Ach jo, to léto :-)
LETNÍ MÚZA
Jsi letní múza věčného malíře
Jsi zdobení, co krášlí talíře
Když v slunci Tvé vlasy planou
Přístavem lodí věčným se stanou.
Koukni na řeku, krásně se leskne
Strany z loutny budou hrát teskné
Z luk a polí i z města budu Ti mávat
Bohatým brát, Tobě dávat.
Staneš se jihem a sever západní stranou
Do Tvých očí mé oči skanou
Zahýbáš mou věčně duší matnou
Rozloučím se naposled se školní šatnou.
Až bude noc a lodě své lampy spustí
V majáku budem jen my, snad mě to pustí
Atmosféra a nálada
Kreslit jako Lada
Pro Tebe.
Kreslím jen Tvým očím
Když svoje zraky stočím
K dálce nad poli a lesy
Tvá krása mě skoro děsí.
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Danik, adida, Iva Borecká, okapovaroura, Psavec, Bíša, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)