Koupím lásku
Anotace: Nevím, co ti ještě dám, jen ať svou mysl tobě zaprodám.
Koupím lásku
Budu rád, jestli jednou prodáš lásku,
hrozně rád si ji celou koupím,
vím totiž, že neprohloupím.
Nabízím ti za ni vše co mám,
hlavně nechci býti sám, nemilován.
chci ať jsi mou hvězdou z nebe,
vždy, když smím se dotknout tebe.
Nevím, co ti ještě dám,
jen ať svou mysl tobě zaprodám.
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)