Modrým dráčkům
Anotace: Mým dvěma nejlepším přátelům...
Znali se. Neznali?
Včera se potkali.
A objetí trvalo o trochu déle,
to objetí dračí přec tolik hřeje.
Znali se. Od kdysi.
A říkáš zda měl by jsi
vzpomínat, kdy tohle všechno začalo,
které slůvko tuhle lásku načalo.
Ne, není to správné,
přemýšlet, zda všechno je marné.
Z prostého důvodu, protože není,
už včera se všechno k lepšímu mění.
Znali se. Neznali.
Však teď lásku poznali.
A já těším se až zítra mi povědí,
že se na tomhle už nikdy nic nezmění.
Přečteno 428x
Tipy 12
Poslední tipující: hellla, ejwo, Oťas, Psavec, Květka Š., Bíša, okapovaroura, Vlk v rouše
Komentáře (6)
Komentujících (6)