Znamení
Anotace: vymazaná z 18.10.2007
.
Lásko v trní ukrytá
mráz spálil tvůj žár,
už touha z tebe nedýchá
jsi jen počmáraný cár.
Věřila jsem slovům,
co říkáš na počkání
na každém z rohů.
Naučené fráze,
kterým nevěříš ani ty,
jsem snad z jiné planety
nebo Marsu či komety.
Noc dala mi samet na šaty
a hvězdu na čelo,
aby brečet se mi nechtělo,
co ty o tom víš,
mohl jsi jít blíž,
sama nesu si svůj kříž
a vypálený cejch.
Déšť stéká z nebes,
tu mou hvězdu radši neřeš
nemá ji každý, já ano,
vstávám s ní každé ráno.
Znamení z nebe nebo pekla
v sobě mám, před ním jsem neutekla
i když utíkám a nevím kam ...
.
Přečteno 466x
Tipy 31
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl, Belmon, pejrak, Taog, igniss, Actafool, Psavec, Vlk v rouše, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)