Hm...šťouralové:-) to je tajný ale už jsem zapoměl proč nebo nač.tak dobře se polepším a nebudu u psaní pít nebo ještě líp u pití nebudu psát...
ale to S se mi tam pořád nějak líbí :-))
21.08.2008 20:01:00 | jedam
taky by mě zajímalo.. co se pod "s" skrývá.. na druhou stranu, proč ti to brát :)
21.08.2008 10:47:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
...nerozumím:Ti s do ouška (jasně záměr,ale jaký)
...možná už chápu,ale to to trvalo,nejsem si jistý,tak budu přemýšlet
21.08.2008 01:46:00 | WAYWARD