Přísaha andělů
Anotace: Light and love for all people..
Když bůh se smutkem v očích plakal,
z jeho slz anděl lásky povstal.
Slib věrnosti Stvořiteli dal,
když ho prvního do světa lidí seslal.
Na křídlech věčné lásky.
Svět obletí anděl radosti.
Letí, letí…
.. až do konce lidského bytí.
Přečteno 512x
Tipy 9
Poslední tipující: Liquid vamp, NiQuS, Gaia, Kačka Ranglová, malá a šikovná, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)