Všechny mýty světa
Lásko, já Ti nebudu psát, ale budu Tě milovat
Budu Ti vyprávět o svém životě
Budu s Tebou žít, budu bez Tebe i s Tebou.
Budu vášeň co neznáš,
Budu oheň co spálí, když se ke mě přiblížíš
Budu Tvůj stín
onemocním stejnou nemocí jako Ty
zničím vše co bylo
Jen abych tě jednou získal zpět
do svého náručí
alespoň na chvíli.
Z vteřiny učiním rok
Abych obejmul lásku, lásku, lásku
Abych pokořil všechny mýty světa
Když pohlédnu do Tvých očí
Abych alespoň pár minut žil, když
každý den znovu a znovu umírám
Přečteno 575x
Tipy 17
Poslední tipující: Meriel, Agniezka, teranosaur, jedam, Nahá, Caracol, igniss, carodejka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)