Miluji tě, chci tě

Miluji tě, chci tě

Anotace: miluji tě, chci tě...

Málo mi říkáš ta dvě slova lásky,
málo mě tiskneš k svému tělu.

Odhalíš, co skryto mezi řádky,
poznáš moji vřelou něhu?

Málo mi říkáš ta dvě slova touhy,
málo mě hladíš po duši.

Budeš se mnou, vždyť život není dlouhý,
budu snít v tvém náručí?
Autor Jiřina, 21.08.2008
Přečteno 985x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

ja za sebe rikam, ze to voni laskou.. a je to hezky

22.08.2008 21:11:00 | Máří Magdalena

líbí

ty rymy...ti nevychazí...ale jinak by to bylo pekne

21.08.2008 13:11:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel