Vyznávám ti lásku
Anotace: je noc a nechce se mi spát...
Vyznávám ti lásku -
je noc a nechce se mi spát.
Svou duši dát chci v sázku,
tobě, který máš mě rád.
Znáš mé sny a znáš mé chyby,
nejsem z nejkrásnějších
a přesto se ti líbím.
Jenom s tebou jsem volná a křídla mám,
jsi mé bezpečí, můj domov,
mé lásky chrám.
Vyznávám ti lásku,
ikdyž o mých citech dávno víš.
Své srdce ti dám v sázku,
protože mi rozumíš.
Přečteno 918x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)