Tři, čtyři hlava do písku
Anotace: Jako to dělaj pštrosi..
Už sem myslela,
že tohle mám za sebou..
Ale pak se zase jednou objevíš a
je to všechno zpátky..
Vlastně,
možná to ani niky nepřešlo...
Je to asi hluboko ve mně
a nemůžu se toho zbavit.
Zjímalo by mě,
jestli ten nedělní večer
probudil i něco v tobě..
Asi né co?
Já vím...
Ty se přece nechceš vázat
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Defeaterka, Ještě dítě
Komentáře (1)
Komentujících (1)