Anotace: Rozum mi říká, že už jsem to vzdala, ale srdce stále doufá...
Sbírka: Pavel
Bloudi rytíři zbloudili na cestě štěstí.
U všech to nevadí, až na jednoho.
Na cestu nevidí v dešti
ze Tvých slz.
Usměj se.
To bude
lepší.
25.08.2008 20:24:00 | a_tao
Velmi pěkná báseň...kéž bych takovou báseň dostal od ní, dost by seděla...ale nedostanu. Tobě držím palce:)
22.08.2008 12:28:00 | bokken
...nic není náhoda, náhoda neexistuje, náhoda není bezesmyslu...a tak všechno co nás v životě potká???...nebudu dál pokračovat, protože jak najít odpověď???...na všechno musí člověk přijít sám...tedy, asi ne náhodou jsem si přečetla Tvůj komentář u enigmana...proto jsem tady...a ráda přijdu zas, už ne náhodou...budu chtít...:-)
22.08.2008 10:20:00 | Lota