Jen Tobě
Když krajinou tvého těla procházím,
to ubývá oči moje.
To bytost jako slunce jsi,
Jako svátek,plný rosy.
Tak jako motýl
noční
zpívající kopretiny
a oči Tvoje
démanty noci
a mladé.
Zemřít bych si přála.
A tvoje ústa.
Už bych ale nezaslechla.
Přečteno 710x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (0)