trosečník
Jseš lásko ostrov
v pustým moři
a já jsem trosečníkem
co ještě věří ve štěstí
vyvržen na břeh
a vzbuzen ptačím křikem
zápasím s bolestí.
Spousta z nás
zůstala ve vlnách
a lokaj vodu slanou..
děkuji lásko za tvý břehy
jsou jemným pískem zavátý
já vždycky věřil na příběhy
na loučení i návraty.
Spousta z nás
zůstala ve vlnách
k břehům se nedostanou.
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: visla, igniss, okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)