Zpívej mi chviličku
ještě mi chvíličku zpívej
co umí dotyk dlaní dát
do mých očí se dívej
prý i zima umí hřát
ještě mi zpívej chviličku
co připomíná džbánu tvar
hrnčíř si brouká písničku
jaký je láska krásný dar
zpívej mi chviličku ještě
jaké je krásné z džbánu pít
kdy rty šeptají prosím ještě
já chci tě vedle sebe mít...
Komentáře (2)
Komentujících (1)