neštěstí?
Anotace: pro všechny láskou zklamané :-)
Čemu ty říkáš neštěstí,
když tě dlaň milé nehřeje?
na duši lovíš temný stín
a v srdci bouří peřeje
Když venku Slunce ukryl mrak
a obloha jen zšediví
smutkem se ti zkalil zrak
a vidí tíhu všedních dní
Proč se jen trápíš bolestí
život radost zas dopřeje
kytky ti zavoní u cesty
vidíš, že nebe modré je
Když hněv pak v srdci okorá
a opustí své koleje
zůstane jenom pokora
co šeptá slůvka naděje
Za mrakem Slunce vytušíš
a jeho paprsky bezedné,
které ti smutek vysuší...
Lásku tvou nikdo ti nevezme...
Přečteno 354x
Tipy 23
Poslední tipující: hanele m., Štěpina G, bokken, poustevník Jirka, Marfuša, Iva Borecká, Dedillope, Psavec, okapovaroura, maliska, ...
Komentáře (10)
Komentujících (8)