Každému tady trošku lásky
Stojíš za nádherným barem
kážeš nám vodku s rudým vínem.
Už nevěříme slovům o pravdě
tchýním, milenkám, vlastním dětem
št'astní a netknuti starostmi
s uhry na čele, alimenty a valorizovatelnými důchody
Jak tam tak stojíš křehce samotná
jsi všemi bezmezně milovaná
Každému té lásky vracíš po trošce
snažíš se (zbytečně) zabránit roztržce
Jenže i dneska si dáme po držce.
Ale neboj se nic, bereme to lehce.
Stojíš za nádherným barem
kážěš nám vodku s rudým vínem
zbylas jediná, komu můžem věřit
Jsi odpověd' na otázku zda pít, či nepít?!
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)