NEŠŤASTNICE
Anotace: ...nic by nevyřešila.
Beznaděj se valí proudem s balvany v zádech
vsakuje v rozpraskanou duši utrpení
zakaluje mysl bahnitými usazeninami
očím vyplavuje jiskru naděje
...a bobtná
Zalévaná mocnými doušky moku satanova
hřejících rozhárané vnitřnosti
srdce nechává bít naprázdno
pro jednoho jediného
V hlavě mlžný opar vzpomínek na lásku
dávno ztracenou někdy za úsvitu
hluboko v myšlenkách jedné prožité noci
laskavých slovíček
Stále zoufá a doufá bláhová jeho renávratu
neskonale zaslepená krutostí výsměchů
svým citům a žalu opuštěných představ
společné cesty za štěstím...
...nešťastnice.
Přečteno 484x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Levandule, sophia92, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, Teop, Psavec, okapovaroura, spare, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)