Měsíc
Jsi spanilý měsíc
A já pluji
Za Tebou.
Dýchneš do korun
Stromů
A já
obejmu Tě.
Lyra andělovi
Zapěje
chór z hůry
radost tělu
i duši zvěstuje.
A moře
lásky
rozlije se.
To pochopení
Okvětní lístky.
A tvoje náruč
plná květů
v mé rozvije se.
Přečteno 623x
Tipy 3
Poslední tipující: hostmen, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)