Vím, co chci
Už vím, co chci
a i za to vděčím tobě!
Žes mou duši naplnil
smíchem, vírou, klidem...
Vím, co chci,
Ale nač mi to je...?
Když splnit to nejde!
Chci být s tebou...
Tebou objímána,
tebou uvázána.
S tebou spřažena,
tebou líbána,
ALE TY UŽ NECHCEŠ!
Tak k čemu mi to je?
Vědět...?
Je to stejná,jako myslet,
s láskou vzpomínat,
a nakonec... NUCENA ZAPOMENOUT
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Rošták Domča, Yves
Komentáře (1)
Komentujících (1)