Až půjdeš spát
Až půjdeš v noci spát,
nezapomeň,že mohl by o Tebe někdo stát.
Ulehat budeš s pocitem,
že až ráno procitnem,
tak budeme si spolu hrát.
Vezmeme se za ruce,
lehneme s na louce,
a zas,budeme spát.
Vlezeme si na sebe,
a já budu poslouchat jen Tebe.
Tebe a Tvé srdce,
co bije velmi prudce.
Bije jak kostelní zvon,
bouří,jak rozvodněný Hron.
Komentáře (0)