Samota
Anotace: Bůůů,trošku se mi stýskalo...
Fascinuje mne Tvůj pohled,
baví mne Tvá nekonečná fantazie,
ráda poslouchám Tvé barevné sny,
jakými zpříjemňuješ mi osamocené dny.
Tak samotné,že nemůžu být s Tebou,
nemohu si vzít ani kousek Tebe s sebou..
Komentáře (0)