Jsi moje
Anotace: Jsi moje studánka.
Jsi moje
studánka
nejkrásnější
zasměj se prosím.
Toužím aby ses smál
a Tvůj smích
podoben perličce
s duhovou kuličkou
usíná v ševelícím květu
a usíná a vstává
za svítání i zapadání.
Přečteno 815x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, prostějenjá, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)