DVA ŽLUTÝ ŠANONY
A jak kdybych věděla...
Ten večer jsem se sbalila
>směr její byt namířena>
(téměř se vším) smířena –
-
"A sotva vstoupila
dva žlutý šanony po mně hodila."
-
(´Zodpovědnost´ za) sebe
s básněmi jsem jí ten večer vrazila…
-
"Jde začít něco nového
s celým tím těžkým pravěkem v tašce
Kosami smrtek-bývalek brání se lásce…"
. . .
Byla rychlá...
Pak zas někam spěchala
Celou svou minulost ve verších
jsem jí tam nechala –
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: Anewue, WhiteSkull, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba, TERezicKA, okapovaroura, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)